Arsathas Athena
"Attan"
* 2004.05.03 - 2015.04.28
 
-Hjältarnas gudinna-
Historien kring Attan är tills dagens datum för bra för att vara sann. Hon föddes som valp nr 6 klockan 06.10 med en ringa vikt på 150g. Jag blev genast orolig när jag tog henne av vågen. Jag konstaterade att - DETTA KAN ALDRIG GÅ! Men hon var stark och snabbt framme vid en av Sagas Tuttar, jag tänkte att Saga ser väl om det är något fel. När hon var tre dagar så lät jag veterinär undesöka henne, allt såg bara bra ut. Veterinären blev förvånad att hon kunde vara så liten och fortfarande med, men trodde inte att hon skulle klara sig i en så pass stor kull. Men Attan kämpade var dag och besegrade döden.

Attan har alltid varit DEN LYCKLIGA jag har aldrig sett maken. Det behöver inte hända något speciellt roligt, men hon har alltid en viftande svans och ett ständigt leende på sina läppar. Athena var den valp som först fick ägare, en tillsynes jätte bra liten familj (mamma med en jätte gullig dotter), dom kom var och varannan dag och besökte deras lilla valp. Så blev det dags för flytt, Attan kände sin familj redan så allt gick jättebra. Familjen var JÄTTE NÖJD. Fyra dagar senare kom mormor i familjen tillbaka med valpen, sedan dess har jag inte kunnat nå dom igen varken via mail, post eller telefon.

Eftersom Jag känner speciellt för min Attan så beslöt jag mig för att hon skulle stanna med oss. Efter bara några dagar så ringde Karin Lindkvist (som redan köpt Attans Bror), familjen Lindkvist hade beslutat att fråga mig om dom fick köpa henne. Attan var deras favorit redan när dom bestämde sig för "Bamse" men hon var ju då tingad. Eftersom jag hyser stort förtroende för hela familjen Lindkvist, så fick dom ta henne. Inte många människor skulle fått göra det, men jag vet att dom LEVER för sina djur! Hon kunde inte fått det bättre.

Attan är idag ett aktivt litet busfrö. Ständigt LYCKLIG!! Oerhört älskad och älskar sin familj hemma i Ånge, troligen går Attan just nu och bär något i munnen och viftar på sin vackra svans.

TACK KARIN, DAN, JENNIFER, JIMMY, "BELLA", &"ASKEN" och de andra vovvarna för att ni är så underbara med henne!

Attans tävlingsresultat
 
2011-10-30

2007-09-29

2007-06-23
 
 

2006-12-28
 

April 2006

 

 
[Copyright © Arsathas Materialet på denna sida får ej användas utan vårt tillstånd - läs mer här » ]