To Arons mainpage

Det tog bara 1 minut att hitta den speciella valpen, en
timme att uppskatta honom, en dag för att lära mig att älska honom.

Men det kommer att gå ett helt liv utan att jag glömmer honom. Min ängel!

Aron föddes i en kull med 3+1. Han var den första valpen. Jag hade sedan jag var 7 år gammal velat ha en borzoi. När jag första gången såg Aron visste jag att det var mina drömmars hund, jag skulle bara ha honom. Kosta vad det kosta vill. Min första Borzoi var utsedd!

Han är verkligen en dröm hund, stabil och orädd. En hund jag kan lita på till 100%. Han är helt enkelt, den perfekta hunden för mig. När Aron var fem år gammal blev han far för första gången. Han har tyckt att det varit ganska roligt att vara med och uppfostra. Men har inte alls varit med och lekt med dom som Tharzis gjort / gör. Jag tror och hoppas att Arons underbara sätt, hans stabila psyke och hans vackra sätt mot folk nedärvs starkt på valparna. Tills dagens datum ser det väldigt lovande ut!

Med honom har jag mest hållit på med den mentala biten samt utställning. Han har 2 st cert på utställning. Och jag är nöjd med hans kritiker och resultat

Han är också suverän med barn, dom får göra som dom vill med honom och djur av diverse sorter går också jätte bra.Han är en lydig pojke som går bra att ha lös, och tillsammans med andra djur.

Copyright © Arsathas Materialet på denna sida får ej användas utan vårt tillstånd - läs mer här » ]